Sportfysiotherapie

Ben je geblesseerd geraakt tijdens het sporten en wil je zo snel mogelijk herstellen? Dan kun je goed terecht bij sportfysiotherapeut van Move! De sportfysiotherapeut heeft goed inzicht in de processen die zich tijdens het sporten in jouw lichaam afspelen en kan vaststellen hoe je bijvoorbeeld geblesseerd bent geraakt.

De sportfysiotherapeut weet hoe belangrijk sport voor jou is en helpt je graag weer op het niveau van sporten zoals dat was voor je blessure. Ook zal hij je laten zien hoe je op een verantwoorde manier kunt sporten en hoe je blessures op de lange termijn kunt voorkomen.

Maar niet alleen voor blessures, ook voor het verbeteren van je algemene sportprestaties kan de sportfysiotherapeut bij Move! je goed helpen.

Met een verantwoord trainingsschema wordt aandacht besteed aan je coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Zo kan je bijvoorbeeld werken aan je slagslagkracht als tennisser of aan je sprongkracht bij volleybal.

Vanaf januari 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. Dit betekent dat je zonder verwijzing van je huisarts terecht kunt bij de fysiotherapeut. Kijk voor meer informatie op www.fysionet.nl
 
Meer informatie over sportfysiotherapie of het maken van een afspraak:
Remy Kuiperij

t 0251 - 31 44 47
e move! akersloot