Move! en het coronavirus

 
Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan volgen wij de adviezen van het RIVM. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.rivm.nl
 
 
 
 • 1 september  Move! draait weer op haar normale werktijden evenals La Vida en de Huisartspraktijk Chesters. Wel nemen wij nog steeds de richtlijnen van het RIVM in acht. De 55+ fitness is nog steeds beperkt toegankelijk en alleen mogelijk na reservering.
 • 24 april  VOORZICHTIGE START ACTIVITEITEN MOVE!
  FYSIOTHERAPIE
  Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag 21 april, de adviezen vanuit onze beroepsgroep KNGF en in nauw overleg met huisarts Robin Chesters, maakt Move! fysiotherapie een voorzichtige en rustige stap om patiënten weer te verwelkomen.
  Binnen Move! is er hard gewerkt om het pand op orde te hebben om de start weer te kunnen maken. Het is nog nooit zo schoon geweest!
  Waar nodig kunnen de fysiotherapeuten beschermingsmateriaal gebruiken. Annemiek, de receptioniste wordt beschermd middels een scherm. In de wachtkamer is 1,5 meter gewaarborgd, in de fitnesszaal wordt de eerste weken gerevalideerd 1 op 1. Ruimte hebben we gelukkig genoeg!
  Wij hebben ongelooflijk veel zin om te starten en doen wat we ontzettend fijn vinden om te doen. Namelijk dienstbaar zijn, zorg hebben voor de ander, verbonden zijn met elkaar, adviserend en ondersteunend zijn waar nodig.
  Wij willen u vragen Move! te bellen wanneer u fysiotherapie nodig heeft. Dit kan met en zonder verwijzing. Op deze manier houden we het aantal bewegingen zo klein mogelijk in het pand. Telefoonnummer 0251-314447.
  LA VIDA
  De praktijk voor lichaamsgerichte traumaverwerking, psychosomatiek, ontspanning en coaching is na overleg met de GGD en de huisartsen vanaf 6 april weer geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Telefoonnummer 0251-314447.
  HUISARTS CHESTERS
  De praktijk van huisarts Robin Chesters is van maandag tot met vrijdag geopend van 8.00u tot 17.00u. Wilt u eerst bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met Robin. Zodat u de gelegenheid hebt Robin te leren kennen. Telefoonnummer 0251-342402.
  Move! sterk in beweging
  Churchillplein 1
  1921 ET Akersloot
  0251-314447
 • Huisartspraktijk Chesters is van maandag tot vrijdag van 8.00u tot 17.00u geopend.
   
  U dient vooraf een telefonische afspraak te maken. De praktijk is bereikbaar onder telefoonnummer 0251-342402
 • Vanaf maandag 6 april is la Vida geopend 
  rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM en alleen mogelijk na een telefonische aanmelding. La Vida is bereikbaar onder telefoonnummer 0251-314447  
 • 6 april i.v.m. de verlengde maatregelen van de overheid is de 55+ fitness tot 28 april gesloten.
 • 27 maart  Vanaf maandag 30 maart 2020 is er de mogelijkheid om een afspraak te maken bij Move! fysiotherapie.
   
  U heeft keuze uit een telefonische afspraak of uit een videoconsult.
  Dit is een extra dienst die wij kunnen verlenen in deze bijzondere tijd, waarbij verbinding zo belangrijk is.
   
  Wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zullen deze afspraken vergoed worden door uw zorgverzekeraar.  
   
  U bent van harte welkom!
   
  Hartelijke groet,
   
  Maurice Marchand, Bianca Eggerding, Jordy Opdam en Paula Rozeman
   
  Churchillplein 1
  1921 ET Akersloot
  0251 - 314447
   
  Ons team staat voor u klaar in deze uitdagende tijd!
 • 23 maart naar aanleiding van de nieuwe verscherpte maatregelen van de overheid, de aanbevelingen van onze beroepsgroep KNGF heeft Move! besloten om haar praktijkdeuren vanaf 24 maart tot 6 april te sluiten. Wij zullen al onze patiënten waar kan bijstaan in de vorm van telefonisch contact met of zonder beeldbellen. Wij blijven dagelijks uitsluitend telefonisch bereikbaar voor al uw vragen rondom uw fysieke klachten. Wij willen u dringend vragen niet naar Move! te komen. Huisartspraktijk Chesters blijft voor u geopend echter na telefonisch contact met de huisarts.
 • .20 maart voor bestaande klanten van Move! maar ook nieuwe klanten geldt nog steeds kom niet en bel af als u een van de volgende symptomen heeft: 
  1. HOESTEN
  2. KEELPIJN
  3. KOORTS (>38 C)
  4. KORTADEMIGHEID (neem contact op met uw huisarts !!!!!)
 • 19 maart Corona- Hoe hou je het hoofd koel? klik hier
 • 18 maart Mocht u niet naar de praktijk kunnen of willen komen maar heeft u wel vragen of zorg nodig dan kunt ook een telefonische afspraak maken. Dit wordt ook vergoed door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent. Ons telefoonnummer is 0251-314447
 • 17 maart Move! blijft fysiotherapie aanbieden klik hier
 • per 13 maart heeft Move! besloten tot 6 april 2020 de 55+ fitness te sluiten
 
 • LET OP Huisartspraktijk Chesters: ten gevolge van het coronavirus zal de geplande opening van de huisartspraktijk Chesters op vrijdag 20 maart uitgesteld worden naar een nog nader te bepalen datum.                                                   Wanneer u interesse heeft om als patient geregistreerd te worden bij huisarts Chesters, kunt u de flyer of een briefje met uw naam, telefoonnummer en adres bij Move! inleveren. Dit kan in de brievenbus gedeponeerd worden of bij de receptie afgegeven worden.
 • Huisarts Chesters neemt dan vervolgens contact met u op. Belangrijk is dat u voorlopig bij uw huidige huisarts geregistreerd blijft todat u contact heeft gehad met huisarts Chesters.
       Namens huisarts Chesters excuses voor het             ongemak.
 
 
 
 • LET OP Move! fysiotherapie: indien u de volgende symptomen heeft:
 1. HOESTEN
 2. BENAUWDHEIDSKLACHTEN
 3. KOORTS
 4. NEUSVERKOUDHEID
verzoeken wij u de afspraak kosteloos te annuleren vanaf 16 maart. Deze maatregel geldt tot 6 april 2020.