Podotherapie

Onze voeten dragen ons iedere dag naar de plek waar we heen willen. Een verkeerde stand van de voeten kan terugkerende klachten aan voeten, knieën, heupen of rug veroorzaken.
Onze podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of uit het looppatroon. Ook behandelen zij huid- en nagelaandoeningen. Voor mensen met diabetes of een reumatische aandoening geldt dat de voeten extra aandacht verdienen om ernstige voetklachten voor te zijn. Sporters en fervente wandelaars zijn bij ons ook op hun plaats met terugkerende klachten of voor preventief advies. Podotherapie is ook geschikt voor kinderen; een afwijkende stand kan de ontwikkeling belemmeren, hierbij kan een podotherapeutische zool de voetspieren versterken.
 
Voor podotherapie is geen verwijzing nodig en de behandeling valt onder de aanvullende verzekering, zonder aantasting van eigen risico.
 
Onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.
 
Wilt u meer informatie?
 
Meer informatie over podotherapie of het maken van een afspraak:
Susan Verdegaal, Podotherapie Heiloo

072 - 53 25 555
podotherapie heiloo