WANDELEN
 
Waar kan, volgt Move! fysiotherapie de wetenschap. Maurice Marchand en Bianca Eggerding zijn de masters van Move!. Daar zijn wij trots op!

Wist u dat “move” bewegen betekent? En daar zijn wij “sterk” in als fysiotherapeuten.

En wat blijkt als wij de wetenschap volgen……….wandelen is heel goed voor een mens! Het voorkomt allerlei ziekte en zeer, het is goed voor de doorbloeding van top tot teen en het maakt ons gelukkiger. Hoe fijn!

Bijzonder interessant is dat wij het als mens heel lastig vinden om in beweging te komen en ook in beweging te blijven.

Move! heeft daarom iets gezelligs bedacht om u daarbij te helpen.

Op maandag en donderdag ochtend van 9.15-10.15 uur bent u van harte welkom, geheel vrijblijvend, om met onze collega Bianca Eggerding mee te wandelen door het mooie Akersloot. Zij is gecertificeerd (nordic) wandelcoach. Daarnaast is zij fysiotherapeut en master manueel therapeut. Mocht u vragen hebben over het lichaam, eventuele pijnklachten of anderszins, kunt u die rustig onder het wandelen aan haar stellen. Wellicht gaan deze klachten over door het wandelen! Dat zou mooi zijn, want dat laat de wetenschap ons ook leren.

Wandelen is gezelliger om met elkaar te doen. We kletsen eens wat, of zijn stil. Alles kan!

Na de wandeling is er gelegenheid om gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie of thee. Dit is uiteraard niet verplicht!

•    Mocht u interesse hebben om mee te wandelen kunt u zich telefonisch 314447 of per e-mail [email protected] opgeven. Ook kunt u rustig binnen wandelen bij Move! om u op te geven Churchillplein 1 of gewoon op de dag aansluiten als u zin heeft om mee te wandelen.

•    Wij vragen u een kleine bijdrage van 1 euro per wandeling. De opbrengsten van de wandelclub willen wij schenken aan de Hersenstichting Nederland, www.hersenstichting.nl.

Doet u gezellig mee? Het maakt niet uit hoe oud u bent.
Wij starten de eerste wandeling op maandag 4 november om 9.15 uur. U komt toch ook!
 
Meer informatie over het wandelen bij Move!
Bianca Paape

0251 - 31 44 47
e [email protected]